wtorek, 22 sierpnia 2017

Bionigree - Odżywka nawilżająca do skóry głowy i włosów z esktraktem z czarnej porzeczki

Nie wiem czy pamiętacie, ale jakiś czas temu pisałam Wam o oczyszczającym serum do skóry głowy marki Bionigree, które również pojawiło się w ulubieńcach lipca. Dziś chcę przedstawić Wam inny produkt tego samego producenta, a mianowicie nawilżającą odżywkę, przeznaczoną do pielęgnacji skóry głowy i włosów. Chcecie dowiedzieć się jak się u mnie sprawdziła ? To zachęcam do dalszej lektury, gdzie poznacie odpowiedź. :)



sobota, 19 sierpnia 2017

Adidas Victory League - Woda toaletowa dla mężczyzn

Wybór perfum dla kobiet jak i dla mężczyzn w perfumeriach jest tak ogromny, że można dostać zawrotu głowy na widok tych wszystkich buteleczek, ustawionych na półkach. Powąchanie wszystkich dostępnych perfum trwałoby wieki, dlatego wybierając zapach dla mojego mężczyzny, często wracam do tego, który przywołuje mi masę miłych wspomnień. Mowa tutaj o wodzie toaletowej Adidas Victory League, o której dziś chcę Wam naskrobać kilka słów. Zapraszam do czytania. 






piątek, 18 sierpnia 2017

Halier - Serum Fortesse z formułą Pro-Follicle Complex™

Jakiś czas temu miałam okazję zapoznać się z kosmetykami Fortesse firmy Halier. Pisałam Wam już jak się u mnie sprawdziły szampon i odżywka, a dziś chcę Wam opowiedzieć o serum z tej samej linii. Jesteście ciekawe jak się u mnie sprawdziło ? To zapraszam do czytania.






czwartek, 17 sierpnia 2017

FitComfort - Peelingujący cukrowy balsam do ciała z olejem arganowym i nasionami truskawek o zapachu poziomki

Wiadomo nie od dziś, że jestem ogromną fanką naturalnej pielęgnacji, więc takie kosmetyki poznaję z ogromną przyjemnością, bo wiem że mają duży potencjał, a naszej skórze po prostu nie zaszkodzą, lecz przyniosą jej wiele dobrego. Dlatego dziś chcę Wam przedstawić produkt 2w1, który oprócz właściwości złuszczających dodatkowo pielęgnuje ciało. Poznajcie peelingujący balsam do ciała marki FitComfort. Zaciekawieni ? To zapraszam do dalszej części posta.






piątek, 11 sierpnia 2017

Fitomed - Żel ziołowy do mycia cery suchej i wrażliwej

Witajcie kochani ! Czy u Was też tak gorąco ? Uff... Chociaż uwielbiam upały, to dziś jest wyjątkowo duszno i po prostu czuję że się rozpływam. Przechodząc do głównego tematu, chciałabym dziś podzielić się z Wami opinią na temat ziołowego żelu do mycia cery suchej i wrażliwej. Jesteście ciekawi co kosmetyk ma do zaoferowania ? To zapraszam do czytania.





wtorek, 8 sierpnia 2017

Signal White Now Glossy Fresh - wybielająca pasta do zębów dająca natychmiastowy efekt

Odkąd pojawił się szał na czarne pasty z węglem aktywnym, rzadko kiedy decyduję się na te drogeryjne. Jednak, że lubię sprawdzać co dana firma ma do zaoferowania, w ostatnim czasie postanowiłam wypróbować nowość firmy Signal - pastę do zębów, która ma zapewnić natychmiastowy efekt wybielający.  Czy rzeczywiście jest w stanie spełnić obietnicę producenta w szybkim czasie ? Zapraszam do czytania.




niedziela, 6 sierpnia 2017

Lipiec na 4-kę, czyli pora na ulubieńców miesiąca : Skin79, Pose, Halier, Bionigree

Dawno nie tworzyłam postów z ulubieńcami, więc pora odświeżyć tą serię wpisów. Mam nadzieję, że uda mi się też zachować regularność i takie posty będą się pojawiały w każdym miesiącu. Dziś chcę Wam przedstawić top 4 produkty, z którymi bardzo się polubiłam w lipcu, więc jeśli jesteście ciekawe, co znalazło się w tym zestawieniu, zapraszam do czytania.




środa, 2 sierpnia 2017

Zdrowo opalona skóra w 10 minut ! Vita Liberata - Ten Minute Tan

Równomiernie opalona skóra latem to marzenie nie jednej kobiety, jednak aby taką zdobyć, trzeba się wiele napocić i przez długie godziny, a nawet dni wylegiwać na słońcu. Nie każda z nas lubi takie rozwiązania, dlatego naprzeciw wychodzi nam marka Vita Liberata, oferując kosmetyk Ten Minute Tan, który pozwoli uzyskać Nam piękną, zdrową opaleniznę w krótkim czasie, bo już po 10 minutach od aplikacji. Czy to w ogóle możliwe ? Zapraszam do dalszej lektury.






poniedziałek, 31 lipca 2017

Fitomed - Odżywczy krem pod oczy Aksamitka Wyniosła

Skóra pod oczami starzeje się najszybciej, dlatego nie powinna być zaniedbywana. Odpowiednia pielęgnacja może poprawić jej wygląd, tym samym sprawiając że cienki i delikatny naskórek na dłużej zachowa swoją młodość. Ważne jest jednak, aby wybierać kremy przeznaczone właśnie do tych partii twarzy. Dziś chcę Wam przedstawić jeden z nich, a mianowicie odżywczy krem pod oczy marki Fitomed. Ciekawe jego działania ? To zapraszam do czytania.




piątek, 28 lipca 2017

Naturalna pielęgnacja na zimę | FitComfort - Balsam z masłem shea

Wiem, że do okresu jesienno-zimowego pozostało jeszcze trochę czasu i może post trochę nie wpasowuje się w obecnie panującą pogodę, ale  myślę, że znajdą się kobiety, które właśnie chętnie sięgną po bohatera dzisiejszego wpisu o każdej porze roku, bowiem jest on wybawieniem dla ekstremalnie suchej skóry. Na myśli mam tutaj balsam z masłem shea, oparty na naturalnych składnikach marki FitComfort. Fanki naturalnej pielęgnacji nie mogą przejść obok niego obojętnie, zapraszam do czytania. 





czwartek, 27 lipca 2017

Rexona Active Shield Fresh - Antyperspirant w sprayu

Półki w drogeriach są przepełnione różnego rodzaju antyperspirantami, które mają nam zapewnić skuteczną ochronę przed potem. Wybór jest tak ogromny, że zawsze mam dylemat, na który się zdecydować. Po długich namysłach przy kompletowaniu zamówienia na iperfumy.pl wrzuciłam do koszyka Rexonę z linii Active Shield Fresh, jednak czy zapewniła mi w upalne dni niezawodną ochronę ? O tym za już za chwilkę, zapraszam do czytania.




środa, 26 lipca 2017

Skin79 - PuriMoist cream

Dziś chcę Wam przedstawić lekki jak sorbet, krem do twarzy PuriMoist, który może okazać się wybawieniem dla osób, borykających się z problematyczną, przetłuszczającą się strefą T. Chcecie dowiedzieć się o nim więcej ? To zapraszam do czytania.





niedziela, 23 lipca 2017

Maybelline - Eye Studio Eyeliner Lasting Drama Gel 24h

Makijaż oka jest dla mnie bardzo ważny, a odpowiednio narysowana nad linią rzęs kreska potrafi zmienić końcowy wygląd oka i optycznie je powiększyć, dlatego też większość kobiet nie potrafi się bez niej obyć. :) Szukając idealnego eyelinera, postanowiłam wypróbować produkt, który zbierał dość pochlebne opinie w internecie - Lasting Drama marki Maybelline. Czy mnie zadowolił ? O tym w dalszej części posta.





czwartek, 20 lipca 2017

Nowości ze sklepów Sammydress i Romwe

Hej kochani. Pora nadrobić zaległości, czyli dziś chcę Wam przedstawić kilka nowości, które już spory czas temu otrzymałam z zagranicznych sklepów. Jeśli jesteście ciekawe, co zamówiłam - zapraszam do oglądania. :)




środa, 19 lipca 2017

Love Your Body - 100% naturalny peeling kawowy Aromatyczna Kawa

Peeling kawowy jest moim faworytem jeśli chodzi o złuszczanie martwego naskórka całego ciała, jednak nie zawsze mam czas czy ochotę żeby go wykonywać, chociaż ta czynność trwa dosłownie chwilę. Często dopiero w wannie sobie o nim przypominam, gdy tak naprawdę nie mam go pod ręką. Wówczas lubię sięgać po gotowce, które czekają na mnie w łazienkowej szafce, a ponadto są przeznaczone do użycia od zaraz, nie trzeba więc się bawić w ich przygotowywanie.  Jednym z takich jest 100% naturalny peeling kawowy z Love Your Body o zapachu aromatycznej kawy. Chcecie go poznać ? To zapraszam do czytania.






wtorek, 18 lipca 2017

Skin79 - Żel oczyszczający z wyciągiem z pereł AKOYA

Chcąc zachwycać piękną i zdrową cerą, trzeba o nią zadbać już na etapie jej prawidłowego oczyszczania. Do tego zdania będą Nam jednak niezbędne specjalne kosmetyki. W związku z tym chcę Wam przedstawić żel głęboko oczyszczający Pearl Luminate, bogaty aż w 50 substancji aktywnych ! Chcecie dowiedzieć się o nim więcej ? Zapraszam do czytania.



piątek, 14 lipca 2017

Yves Rocher - Żel do mycia rąk Aromatyczna Mandarynka

Święta Bożonarodzeniowe już dawno się skończyły i odeszły w zapomnienie, a ja nadal kuszę Was kosmetykami z zeszłorocznej edycji limitowanej. Dziś chcę Wam napisać kilka słów o żelu do mycia rąk marki Yves Rocher o pięknym, soczystym i aromatycznym zapachu, który miał okazję w ostatnich dniach oczyszczać skórę moich rąk. Zapraszam do czytania. 





czwartek, 13 lipca 2017

HALIER - Szampon i odżywka do włosów Fortesse

Jakiś czas temu, a właściwie ponad miesiąc temu kurier odwiedził mnie z pięknie pachnącą przesyłką, w której zamknięto dwa kosmetyki, zestaw Fortesse, na który składa się szampon oraz odżywka do włosów. Obydwa produkty mają za zadanie spowolnić wypadanie włosów oraz spowodować ich zagęszczenie. Czy aby na pewno są tak skuteczne jak obiecuje producent ? Po odpowiedź zapraszam do dalszej części posta.




środa, 12 lipca 2017

Summer Vibes | Liferia - czerwiec 2017

W czerwcowym wydaniu pudełka Liferia, jego twórcy zabierają nas w wakacyjną podróż, serwując nam poza wspaniałymi produktami również wskazówki dotyczące dbania o skórę w porze letniej. Szkoda jedynie, że pogoda nie sprzyja takim wyjazdom, bo lato w tym roku nas nie rozpieszcza. Jednak koniec tego narzekania, zajrzyjmy co znalazło się w środku różowego pudełka. Zapraszam do czytania.






piątek, 7 lipca 2017

Yves Rocher - Peelingujący żel pod prysznic Żurawina z migałem

Kosmetyki Yves Rocher zawsze kuszą mnie swoimi nowościami, więc gdy wchodzę do ich sklepu stacjonarnego, nigdy nie opuszczam go z pustymi rękami. Moją uwagę zawsze przyciągają żele pod prysznic o pięknych, kuszących zapachach. Jest ich na tyle dużo, że zawsze mam problem, na który się zdecydować, najchętniej wzięłabym wszystkie warianty. Dziś chcę Wam przedstawić żel, który oprócz mycia ma fundować skórze także peeling, takie 2w1. Jak się sprawdza ? O tym w dalszej części posta.





środa, 5 lipca 2017

Zdrowy wymiar pielęgnacji | Bionigree - Serum oczyszczające do skóry głowy

Peeling skóry głowy powinno się wykonywać regularnie, jednak ten krok był zawsze przeze mnie pomijany. Przyczyn można byłoby się doszukiwać bez końca, ale prawda jest taka iż w natłoku codziennych obowiązków nigdy nie chciało mi się tworzyć peelingu, np. poprzez dodawanie cukru do szamponu. Niby czynność prosta, ale jeszcze trzeba to potem nałożyć na skalp i go wymasować w miarę delikatnie, by nie skończyło się to podrażnieniem. Wiem, leniwa ze mnie osoba, ale takie praktyki to chyba nie moja bajka. W pewnym momencie naszły mnie myśli - a gdyby poszukać gotowca, który byłby mniej skomplikowany w obsłudze i na dodatek posiadał naturalny skład ? Z nieba spadła mi firma Bionigree, która jakby czytając mi w myślach, wypuściła kosmetyk trychologiczny - serum oczyszczające do skóry głowy. Od razu wiedziałam, że muszę spróbować ! A nóż, widelec może się polubimy. Czy aby na pewno ? Osoby, chcące poznać finał tej historii, zapraszam do czytania.



serum oczyszczajace, serum do skóry głowy, serum oczyszczające skórę głowy


wtorek, 4 lipca 2017

Skin79 - Oczyszczająca maska z zieloną herbatą

Jak to powiadają kobiety - masek do twarzy nigdy za wiele. W końcu to one czynią nasze twarze piękne i gładkie, a to wszystko w krótkim czasie. W dzisiejszym poście chcę Wam przedstawić propozycję marki Skin79, a mianowicie Green Tea - purifying clay mask, której zadaniem jest łagodnie oczyszczać i jednocześnie odżywiać skórę. Czy to się jej udaje, jakie korzyści niesie ze sobą stosowanie tego kosmetyku ? O tym poniżej, zapraszam do czytania. :)


green tea, skin79, purifying clay mask



piątek, 30 czerwca 2017

Weleda - Tonujący balsam do ust Berry Red

Pielęgnacja ust jest bardzo ważna, gdyż często w kontakcie z niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi stają się one suche i spierzchnięte, przez co wyglądają fatalnie. Warto wówczas sięgnąć po odpowiednie produkty, które przywrócą im piękny i kuszący wygląd. Jednym z takich, z którym warto wejść w dłuższą znajomość jest balsam tonujący marki Weleda. Ciekawi ? To zapraszam do czytania.




poniedziałek, 26 czerwca 2017

NewChic - Kwietnik, sztuczne kwiaty, niebieskie lilie, poszewka z ananasem

Jakiś czas temu dotarło do mnie zamówienie z zagranicznego sklepu NewChic. Zanim zdecydowałam się na konkretne produkty, przejrzałam wzdłuż i wszerz ich ofertę. W efekcie końcowym zamówiłam 4 rzeczy, o których dziś chcę Wam co nie co napisać. Zapraszam do czytania.




piątek, 23 czerwca 2017

Zmywalny make-up do ciała | Vita Liberata - Body Blur, Instant HD Skin Finish

Nie wiem czy wiecie, ale kosmetyki marki Vita Liberata są mi bliskie. Miałam okazję niejednokrotnie poznać ich produkty i mimo upływu czas, wciąż uważam że są to jedne z najlepszych, z jakimi miałam styczność. Nie inaczej jest w przypadku ich nowości : Body Blur - Instant HD Skin Finish. Chcecie dowiedzieć się o nim więcej ? To zapraszam do czytania.




środa, 21 czerwca 2017

L'Oréal Paris - Volume Million Lashes So Couture

Tusz do rzęs stanowi u mnie podstawę makijażu, dlatego gdy tylko sięga dna, szukam mu godnego następcy. Przez kilka lat wierna byłam jednej marce i wybierałam tylko maskary z oferty Maybelline, jednak gdy zrobiło się głośno o Volume Million Lashes So Couture, postanowiłam że muszę ją nabyć. Czy mogę zawdzięczać jej piękne i długie rzęsy, pełne maksymalnej objętości ? Zapraszam do lektury.




poniedziałek, 12 czerwca 2017

Fitomed - Maseczka antyoksydacyjna

Maseczki do twarzy na stałe wpisały się w moją pielęgnację, bowiem to właśnie one w szybki sposób poprawiają kondycję cery, co jest szczególnie ważne w dniach, gdy chcemy naprawdę dobrze wyglądać. Na rynku kosmetycznym znajdziemy ich wiele, ale nie każda może pochwalić się wartościowym składem. Dziś chcę Wam przedstawić maskę antyoksydacyjną z Fitomed, obok której nie można przejść obojętnie. Zapraszam do czytania.




środa, 7 czerwca 2017

Fantastic Mood | Liferia - maj 2017

Nic nie cieszy mnie bardziej jak wyczekiwanie na kolejne pudełka od Liferii. Podsycanie mojej ciekawości idzie im całkiem zgrabnie, przez co nie mogę wysiedzieć na miejscu, dopóki do moich rąk nie trafi różowe pudełko. To chyba już w pewnym stopniu jakieś uzależnienie... Ale ciii... lepiej żeby nikt się o tym nie dowiedział, no może poza Wami. :) W dzisiejszym poście chcę Wam pokazać majowe wydanie boxa, chcecie zajrzeć do środka ? To prędko zajrzyjcie do dalszej części posta. :)


liferia, maj 2017, box kosmetyczny, fantastic mood

wtorek, 6 czerwca 2017

Krem na popękaną skórę dłoni i bezacetonowy zmywacz do paznokci Herome

Całkiem niedawno, bo parę dni temu pisałam Wam o świetnej odżywce Herome, (facebook Herome). Dziś chcę Wam przedstawić kolejne dwa, moim zdaniem warte uwagi produkty, które przywędrowały do mnie z drogerii Bodyland.pl. Tym razem pod lupę wezmę krem do rąk oraz zmywacz do paznokci. Zapraszam do czytania.



czwartek, 1 czerwca 2017

Herome - Nail Hardener Sensitive, utwardzacz łagodny

Okres letni sprzyja pielęgnacji dłoni i malowaniu paznokci, stąd też często podążamy za tworzeniem co rusz nowych wzorów, które cieszą oko i zachwycają swoim wizerunkiem. Niestety częsty manicure może mieć fatalne skutki, dlatego aby ich uniknąć warto sięgnąć po odpowiednią odżywkę, która nie tylko wzmocni nasze paznokcie, ale także będzie idealną bazą pod lakier. Poszukując czegoś nowego, wpadłam w drogerii Bodyland.pl na Nail Hardener Sensitive, który w 21 dni ma doprowadzić nasze paznokcie do porządku. Czy kuracja ta jest rzeczywiście skuteczna, tak jak obiecuje producent ?





środa, 31 maja 2017

EOS - Balsam do rąk o zapachu ogórka

Dłonie to partia ciała, która jest przez większość kobiet najczęściej zaniedbywana. Przypominamy sobie o nich dopiero w momencie, gdy ich stan się pogarsza - stają się szorstkie i mocno przesuszone. Nie będę ukrywać, że też mam problem z wypracowaniem sobie nawyku codziennej aplikacji kremu do rąk, dlatego by o nim nie zapominać - mam go zawsze na oku, leży sobie na szafce nocnej obok łóżka. Obecnie stosuję balsam do rąk Eos, o którym dziś chcę Wam opowiedzieć. Zapraszam do czytania.




poniedziałek, 29 maja 2017

Mój sposób na objętość - KMS California Add Volume

Nie raz wspomniałam Wam na blogu, że moje włosy nie należą do prostych w obsłudze, zwłaszcza jeśli chodzi o nadanie im objętości. Wybierając się na jakąkolwiek imprezę, muszę się nieźle napracować, by podnieść włosy u nasady, a i tak w rezultacie końcowym nie zawsze wyglądają tak, jakbym tego chciała. Mało tego - zdarza się, że mimo odpowiedniego ułożenia w trakcie uroczystości wracają do pierwotnego stanu i smętnie wiszą, wówczas cały proces musiałabym zaczynać od nowa . Nie chciejcie wiedzieć - jakie wtedy emanują we mnie emocje, najchętniej prędko wróciłabym do domu. W związku z tym postanowiłam poszukać cud środka, który pomógłby mi w jakimś stopniu zwiększyć objętość moich cienkich kosmyków. Tym sposobem natknęłam się w sieci nie tylko na filmiki, ale też na bardzo dobre opinie o produktach KMS Califoria. Jak to mówią - tonący brzytwy się chwyta, więc dlaczego by nie spróbować. W dobrej cenie znalazłam go w drogerii internetowej iperfumy.pl i nie zastanawiając się ani chwili złożyłam zamówienie. Jednak czy produkt jest tak dobry jak go opisują, czy nie zawiódł moich oczekiwań ? Jeśli chcecie poznać odpowiedź, zapraszam do czytania.




czwartek, 25 maja 2017

Nowości z Gamiss, Sammydress, Zaful i Romwe

W dzisiejszym poście zebrałam kilka ostatnich zamówień na zagranicznych stronach, którymi chcę się z Wami podzielić. Jeśli jesteście zainteresowani - co wpadło w moje ręce, to zachęcam do oglądania i czytania.



środa, 24 maja 2017

Soufeel - wyjątkowa biżuteria dla wyjątkowych kobiet :)

O wyrobach marki Soufeel mogliście przeczytać na moim blogu nie raz. Zamawiałam u nich dwie bransoletki, dobierając do każdej z osobna charmsy i muszę Wam powiedzieć, że jestem z nich bardzo zadowolona. Mimo intensywnego użytkowania, ze srebrem nic się nie dzieje, nadal zachowuje swój blask i zachwyca wciąż na nowo swoim wyglądem. Ostatnio nawet postanowiłam sprezentować sobie kolejne charmsy, ale tym razem z dodatkiem złota w kolorze "rose gold". Jeśli jesteście ciekawe jak się prezentują - zapraszam do oglądania.


bracellet silver, soufeel jewelery, soufeel jewerly

poniedziałek, 22 maja 2017

Delia Cosmetics - Matowe pomadki w płynie MATT LIQUID - Bridget, Sophia, Claudia

Matowe pomadki do ust podbiły moje serducho odkąd tylko wkroczyły na rynek kosmetyczny. Można powiedzieć, że mam w swojej kolekcji jak na razie dwie ulubione, ale mimo to nadal poszukuję czegoś nowego i równie interesującego, a może nawet odrobinę lepszego. Tym razem padło na pomadki Delia Cosmetics. Jednak czy są na tyle warte uwagi, by w nie zainwestować ? Przekonacie się już za chwilę, zapraszam do czytania. :)




środa, 17 maja 2017

Naturalny Azjatycki Rytuał Oczyszczający - Orientana

Długo zbierałam się do napisania dzisiejszej recenzji, ale to tylko dlatego że chciałam dobrze przetestować nowości jakie ostatnio pojawiły się w ofercie marki Orientana. Naturalny azjatycki rytuał oczyszczający, bo to o nim mowa, ma dwuetapowo oczyścić naszą skórę. Czy to się jednak sprawdza i ma jakieś znaczenie dla naskórka ? Zapraszam do czytania.



środa, 10 maja 2017

Wiosenna wish lista ze sklepu Newchic

Hej kochani ! Od całkiem niedawna mieszkam na swoim i wspólnie z mężem jesteśmy w trakcie urządzania domu, stąd też często na zagranicznych stronach przeglądam różne dodatki do wnętrz. Dziś chcę Wam przestawić kilka z nich, które wpadły mi w oko, może i Wam coś się spodoba. :) Zapraszam do przeglądania.




Sprawdź cenę - KLIK                     Sprawdź cenę - KLIK                     Sprawdź cenę - KLIK


Sprawdź cenę - KLIK                     Sprawdź cenę - KLIK                     Sprawdź cenę - KLIK

piątek, 5 maja 2017

Hello Sunshine | Liferia - kwiecień 2017

Jeszcze niedawno pisałam Wam na blogu o marcowej Liferii, a teraz przyszła już pora na kwietniowe wydanie. Powiem Wam, że jestem zaskoczona, bo nie spodziewałam się, że firma tak szybko uwinie się z wysyłką kolejnych pudełek i tym samym nadrobi zaległości, jakich narobiła sobie poprzednią edycją boxa. Brawo ! Nigdy nie pomyślałabym, że wraz z początkiem maja pudełko będę miała już u siebie. A co w nim się kryje, jakie dobroci przygotowała dla nas załoga Liferii ? Jesteście ciekawi ? To prędko zajrzyjcie do dalszej części posta, zapraszam :)




niedziela, 30 kwietnia 2017

Balsam do ust - EOS Truskawkowy sorbet

Nie wiem jak Wy, ale ja często zapominam o pielęgnowaniu ust, mimo że kosmetyków przeznaczonych do tego zadania w mojej kosmetyczce wcale nie brakuje. Jednak jako, że mamy już wiosnę postanowiłam wprowadzić w życie nieco zmian i wypracować sobie nowe nawyki. Muszę Wam zdradzić, że idzie mi całkiem nieźle, bo chociażby regularne stosowanie balsamu Eos weszło mi w krew. Jednak czy zdążyłam się z nim polubić ? O tym już za chwilę, zapraszam do czytania.






czwartek, 27 kwietnia 2017

Wiosenne Pudełko Liferia - marzec 2017

Marcowe wydanie pudełka Liferia było jednym z najbardziej wyczekiwanych, jednak mimo dość długich opóźnień trafiło w końcu i do moich rąk. Wiem, że wiele z Was było oburzonych czasem oczekiwania, ale bądźmy ludźmi i miejmy na względzie, że załoga Liferii dokłada wszelkich starań, aby każde pudełko zaskakiwało nas swoją zawartością. W końcu - czasem lepiej poczekać na coś extra, niż dostać box skomponowany z tanich, drogeryjnych i łatwo dostępnych produktów, czyż nie ? ;) No dobrze, w takim razie odstawmy żale na bok i zajrzyjmy do środka pudełka. Gotowi ? To zapraszam do czytania.




wtorek, 25 kwietnia 2017

Cosnature - kosmetyki naturalne z owocem granatu

Wiem, że na blogu cisza i przestój, a posty nie pojawiają się regularnie. To wszystko spowodowane jest brakiem aparatu, za którym szczerze zaczynam tęsknić. Na szczęście na dniach wraca do mnie z naprawy i wówczas - będę mogła wrócić do tworzenia nowych zdjęć i wpisów. Tymczasem chcę Wam przedstawić dwa produkty niemieckiej marki Cosnature - szampon do włosów zwiększający objętość oraz ujędrniający krem pod oczy. Jeśli jesteście ciekawe jak się u mnie sprawdziły po intensywnych testach - zapraszam do dalszej lektury.



piątek, 31 marca 2017

Kallos Latte - maska do włosów zniszczonych zabiegami fryzjerskimi

Maski do włosów, o której dziś chcę Wam napisać kilka słów chyba raczej nikomu przedstawiać nie trzeba. Jest tak słynna, że pewnie przewinęła się przez ręce większości włosomaniaczek. Mnie co prawda - nigdy nie kusiła, ale gdy otrzymałam ją w prezencie - postanowiłam spróbować jej działania. Ciekawi co z tego wynikło ? W takim razie zapraszam do dalszej części posta.




czwartek, 30 marca 2017

Lily Lolo - Lekki lakier do paznokci Carnival | Pędzel Super Kabuki Limited Edition

Nie od dziś wiadomo, że marka Lily Lolo rozkochała mnie w sobie na dobre. Ich produktów używam do dziś i wciąż mnie zachwycają. W związku z tym postanowiłam pokazać Wam dwóch gagatków, które w ostatnich miesiącach mnie totalnie zachwyciły. Chcecie ich poznać ? To zapraszam do czytania !





czwartek, 23 marca 2017

Nowości z SheIn i Rosewholesale

Witajcie kochani ! W ostatnich miesiącach otrzymałam bardzo dużo paczek, a dziś chcę Wam pokazać część ich zawartości. Na początek wybrałam te ze sklepów SheIn i Rosewholesale, więc jeśli jesteście ciekawe co zamówiłam - zapraszam do czytania i oglądania.




poniedziałek, 20 marca 2017

Prezenty dla samej siebie : Wybielająca pasta do zębów Medi Blanc | Świeca zapachowa Luminum Candle

Czy zdarzyło Wam się robić kiedyś prezent dla samej siebie ? Mi owszem, dlatego postanowiłam zamówić w mojej ulubionej drogerii internetowej czarną pastę do zębów Medi Blanc oraz wypróbować nową firmę świec zapachowych - Luminum Candle. W końcu nie ma nic przyjemniejszego dla kobiety od zakupów, prawda ? :) Chcecie wiedzieć jak się spisały i czy są godne zainteresowania ? To zapraszam do dalszej części posta.





sobota, 18 marca 2017

Yves Rocher - Nawilżający krem do rąk Żurawina z migdałem

Jak większość z Was zauważyła, na blogu pojawiam się sporadycznie, ale to nie znaczy że z niego rezygnuję. Szczerze powiedziawszy czuję się już zmęczona wciąż trwającym remontem domu, który nie skończy się tak szybko jakbym tego chciała. Jakby tego wszystkiego było mało - moja lustrzanka uległa awarii, więc póki co muszę zadowolić się aparatem kompaktowym. Mimo to, staram się, jak czas pozwala powolutku nadrabiać zaległości i dodawać posty na temat mniej lub bardziej ciekawych kosmetyków. Tym razem chcę Wam przedstawić krem do rąk marki Yves Rocher, pochodzący ze świątecznej edycji limitowanej. Czy pomógł moim dłoniom uporać się z przesuszeniami ? O tym już za chwilę, zapraszam do czytania.





piątek, 10 marca 2017

Fitomed - Serum olejowe odżywcze

Nie wiem czy wiecie, ale nie wyobrażam sobie już mojej pielęgnacji  twarzy bez udziału serum. Wciąż zaopatruję się w nowości i testuję nowych kandydatów. Dziś chcę Wam przedstawić serum olejowe o działaniu odżywczym marki Fitomed, które fajnie się sprawdzało i niestety dobiło już dna. Wobec tego mogę Wam w pełni przedstawić swoją opinię na jego temat. Czy warto je nabyć ? O tym już za chwilę.





wtorek, 7 marca 2017

Liferia wciąż zaskakuje... Beauty box - Luty 2017

Nigdy nie byłam przekonana do boxów kosmetycznych, ale odkąd odkryłam Liferię czuję się prawie w każdym miesiącu rozpieszczana. Zawartość pudełek sprawia mi ogromną radość i satysfakcję, a na dodatek dzięki nim poznaję wiele wcześniej nie znanych mi dobroci. Czas przedstawić Wam lutowe wydanie Liferii, jesteście gotowi ? To zapraszam do czytania i oglądania.




piątek, 17 lutego 2017

Pudełko Liferia - styczeń 2017

Dni mijają bardzo szybko, nawet nie wiem kiedy styczeń tak szybko zleciał, a już mamy połowę lutego ! Czas płynie jak szalony... Dziś chcę Wam przedstawić styczniowe wydanie pudełka kosmetycznego Liferia, które swoją zawartością ma poniekąd przygotować nas do zimowej pielęgnacji. Jednak czy okazało się tak doskonałe jak poprzednie edycje ? A może pozostawiło po sobie lekki niedosyt ? Sprawdźmy, zapraszam do czytania i oglądania.