sobota, 6 października 2018

BIELENDA - Soczyście owocowe doznania z maseczkami Juicy Jelly

Marka Bielenda jakiś czas temu wprowadziła do swojej oferty innowacyjną linię maseczek do twarzy Juicy Jelly - gdy je zobaczyłam, od razu wiedziałam, że prędzej czy później wpadną w moje dłonie. My kobiety lubimy, gdy kosmetyki oprócz pięknego wyglądu (a im uroku nie można odmówić;)) oferują również przyzwoite działanie. Jak jednak jest w przypadku propozycji od marki Bielenda ? Zapraszam do czytania.





środa, 3 października 2018

Mizon - Odżywcza fasolowa maska do twarzy

Maseczki do twarzy goszczą się w moim domu od kilku lat, ale też zmieniają się często, gdyż aktualnie jest ich na rynku kosmetycznym tak dużo, że chciałoby się wypróbować wszystkie. Przeglądając asortyment marki Mizon w drogerii internetowej www.iperfumy.pl trafiłam na odżywczą maskę fasolową do twarzy i czym prędzej postanowiłam ją wypróbować. Czy to był słuszny wybór ? Zapraszam do czytania.





czwartek, 20 września 2018

ORIENTANA - Naturalny krem do rąk ze śluzem ślimaka

Małymi kroczkami zbliża się jesień, a ja już odczuwam, że moje dłonie stają się suche i wręcz upominają się o właściwą pielęgnację. Nic dziwnego - w końcu dbam o nie tak naprawdę od święta. Wobec tego postanowiłam im to wynagrodzić i zaopatrzyłam się w nowość marki Orientana -  naturalny krem do rąk ze śluzem ślimaka, który dedykowany jest właśnie skórze suchej, zniszczonej i podrażnionej.




środa, 19 września 2018

John Masters Organics - Odmładzające serum do twarzy z witaminą C

Serum z witaminą C powinno się stosować przez cały rok, najlepiej w duecie z kremem z filtrami, aby zmaksymalizować ochronę skóry przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych. W końcu każda z nas chce na długo zachować młody wygląd, czyż nie ? :) Tego lata postanowiłam wypróbować kosmetyk zachwalany przez większość kobiet jakim jest odmładzające serum do twarzy z wit. C marki John Masters Organics, które upolowałam w promocyjnej cenie w drogerii internetowej www.iperfumy.pl Z racji, że stosuję je od około czerwca, stwierdziłam że dziś jest dobry moment, by w końcu Wam o nim opowiedzieć. Zapraszam do czytania.




wtorek, 18 września 2018

AVON - Perfumy EVE Elegance - czar dobrych chwil zamknięty w flakonie

Zapachy marki Avon zawsze mnie ciekawiły - piękne flakony i uwodzicielskie zapachy - tak mogłabym podsumować każdą propozycję tego producenta. Niezależnie jaki zapach wpadł w moje dłonie zawsze odnajdowałam w nim coś niezwykłego i bliskiego memu sercu. Podobnie było w przypadku perfum Eve Elegance, które zachwyciły mnie swoim zapachem dopiero przy bliższym poznaniu. Zapraszam do czytania.






poniedziałek, 17 września 2018

MISTERO MILANO - Najnowsza kolekcja lakierów hybrydowych Sun-Kissed Colors, baza PEEL-OFF, oliwka perfumowana i top Flexi

Jeśli chodzi o lakiery hybrydowe - pokochałam markę Mistero Milano całym sercem i za każdym razem z niecierpliwością wyczekuję ich nowości. Nie inaczej wyglądało to w przypadku najnowszej kolekcji lakierów hybrydowych Sun-Kissed Colors oraz bazy Peel Off - gdy tylko marka wypuściła je do swojej oferty, od razu dostałam wypieków na twarzy i długo nie czekając, zdecydowałam się je wypróbować. Czy i tym razem mnie oczarowały ? Zapraszam do czytania.





środa, 5 września 2018

TOGETHAIR - Profesjonalne kosmetyki do włosów

Problem wypadania włosów dotyczy praktycznie wszystkich i o ile dziennie tracimy ich niewielką ilość (od 50 do 100) - nie ma powodów do niepokoju. Co jednak jeśli włosy zaczynają Nam lecieć garściami? Mój sposób to dobranie odpowiednich kosmetyków pielęgnacyjnych, tym razem w sklepie Le Cosmetique znalazłam produkty marki Togethair, dostępne do tej pory wyłącznie dla profesjonalnych salonów kosmetycznych, które zaciekawiły mnie na tyle mocno, iż postanowiłam przyjrzeć się im bliżej. Czy zyskały na bliższym poznaniu ? Zapraszam do czytania.




piątek, 31 sierpnia 2018

NIVEA - Jedwabisty mus do mycia ciała

O musach do mycia ciała słyszałam już bardzo dawno temu, jednak nigdy nie było mi po drodze do ich wypróbowania, chociaż pochlebne opinie kusiły. W końcu pewnego dnia, znalazłam taki kosmetyk w Notino Box'ie i od razu zabrałam go ze sobą do łazienki. Co wynikło z tej znajomości ? Czy jedwabisty mus do ciała przekonał mnie do siebie  ? O tym już za chwilę, zapraszam do czytania.




wtorek, 21 sierpnia 2018

RYOR - Tonik ziołowy do cery normalnej i mieszanej

Tonik do twarzy stanowi jeden z ważnych elementów kobiecej pielęgnacji. Jego najważniejszą funkcją jest przywracanie skórze właściwego poziomu pH skóry, ponadto jego stosowanie niesie ze sobą odświeżenie i oczyszczenie naskórka. Zatem nie powinno się o nim zapominać. Przez moje ręce przewinęło się bardzo dużo różnych toników, a ostatnią nowością jest u mnie tonik ziołowy do cery normalnej i mieszanej, stworzony przez czeską markę kosmetyków naturalnych RYOR. Dziś właśnie niemu chcę poświęcić dzisiejszy post. Zapraszam do czytania.




czwartek, 26 lipca 2018

Summer in yours - Notino Summer Box | Pudełko kosmetyków na wakacyjną podróż

Drogeria internetowa www.iperfumy.pl niedawno wprowadziła do oferty Notino Summer Box. Co to takiego ? :) To nic innego jak pudełko zawierające zestaw kosmetyków, które tego lata każda kobieta powinna poznać. Są w nim zarówno nowości jak i kultowe produkty. Co dokładnie skrywa w sobie Summer Box ? Ciekawych zapraszam do dalszej części posta.



poniedziałek, 16 lipca 2018

BASICLAB - Szampon i odżywka przeciw wypadaniu włosów

Moje włosy w ostatnim czasie dały mi nieźle popalić, wypadają jak szalone i nic nie jest w stanie ich powstrzymać, dlatego zdecydowałam się wypróbować duet BasicLab do włosów osłabionych i wypadających. Czy stanęły na wysokości zadania i przyniosły jakąś poprawę ? Zapraszam do czytania.





wtorek, 10 lipca 2018

Make Me BIO - Kremowa maska do twarzy

Kosmetyki marki Make Me BIO zdobyły moją sympatię bardzo dawno temu, dlatego chętnie co jakiś czas sięgam po ich produkty. Tym razem mój wybór padł na maseczkę do twarzy i to dziś chcę Wam o niej co nie co opowiedzieć. Zapraszam do czytania.




poniedziałek, 9 lipca 2018

ORPHICA - Serum pod oczy Pure

Serum pod oczy Pure marki Orphica jest chyba znane większości z Was, gdyż wciąż zdobywa serca kobiet na całym świecie. Czytając wiele pochlebnych opinii musiałam sprawdzić czy rzeczywiście jest warte swej ceny i działa jak należy. Dziś po kilku tygodniach testów, spieszę do Was z recenzją tegoż produktu. Zainteresowane ? To zapraszam do dalszej części posta. 



czwartek, 21 czerwca 2018

Only Eco - płyn do mycia kuchni oraz płyn do czyszczenia trudnych zabrudzeń

Czyszczenie różnego rodzaju zabrudzonych powierzchni nigdy nie należy do przyjemnych czynności, ale dzięki użyciu odpowiednich preparatów sprzątanie staje się łatwiejsze. Wobec tego chcę Wam dziś przedstawić dwa produkty, które fajnie sprawdzają się w powierzonych im zadaniach, a do tego są wegańskie i ekologiczne.



wtorek, 19 czerwca 2018

Orientana - Hydrokuracja i bogaty krem z kurkumą

Masz cerę problematyczną, a na Twojej skórze często pojawia się inwazja nieprzyjaciół, których chciałabyś się pozbyć, zwłaszcza gdy zbliża się jakieś szczególnie ważne wyjście bądź impreza w gronie znajomych ? Jest na to sposób - kosmetyki marki Orientana z kurkumą mogą pomóc Ci utrzymać cerę w dobrym stanie przez długi czas. Zapraszam do czytania.



poniedziałek, 18 czerwca 2018

AVON Today - woda toaletowa dla mężczyzn

Odpowiednio dobrane perfumy potrafią odmienić wizerunek mężczyzny, dodawać uroku i sprawić, że obejrzymy się za nim na ulicy. W końcu która z Nas nie lubi jak facet pięknie pachnie ? Jako, że zapachy męskie szybko mi się nudzą, zawsze szukam dla mojego obiektu westchnień czegoś nowego, innego - tym razem wybór padł na wodę toaletową Avon TTA Today. Chcecie dowiedzieć się o niej więcej ? Zapraszam do czytania. 




piątek, 1 czerwca 2018

MISTERO MILANO Lakiery hybrydowe - 1058, 1064, 1063 baza flexi base oraz top

Manicure hybrydowy chyba zawładnął światem - mało kto chyba obecnie stosuje tradycyjne lakiery do paznokci. Nie sądziłam, że i ja stanę się fanką tego trendu, a jednak - uległam i tym sposobem zdecydowałam się wypróbować produkty marki Mistero Milano. Czy warto było ?




czwartek, 31 maja 2018

AVON True Colour - Poczwórne cienie do powiek

Jakiś czas temu marka Avon podarowała mi w prezencie kilka kosmetyków zwanych bestsellerami. Na pierwszy ogień postanowiłam wziąć cienie do powiek z gamy True Colour, dobrane kolorystycznie w sam raz na przywitanie wiosny. Czy to się sprawdza ? Przekonajmy się :)






środa, 30 maja 2018

Orientana - Naturalny kompleksowy BIO krem pod oczy

Krem pod oczy ? Chyba wiele kobiet nie potrafi się bez niego obejść, w tym również ja. Stosowany regularnie potrafi zadbać o dobry wygląd skóry, niezależnie od wieku. Wobec tego dziś chcę Wam przedstawić kolejnego kandydata pielęgnacyjnego, który ostatnio przypadł mi do gustu - na myśli mam tutaj rozświetlająco-ultranawilżający bio krem pod oczy marki Orientana. Zapraszam do czytania.




piątek, 18 maja 2018

AVON Mark. - Satynowy lakier do paznokci Digital Illusion

Mimo, że wkrótce mam zamiar rozpocząć swoją przygodę z hybrydami, wcale nie rezygnuję z tradycyjnych lakierów kolorowych. Wobec tego chcę dziś z Wami podzielić się opinią na temat satynowego lakieru do paznokci w odcieniu Digital Illusion od marki AVON. Zapraszam do czytania.





czwartek, 17 maja 2018

Eveline Cosmetics - Volumix Fiberlast - Tusz do rzęs wydłużająco-podkręcający

Tuszy do rzęs przewinęło się przez moje ręce całkiem sporo, ale do tej pory niestety nie udało mi się trafić na taki, który w pełni zasługiwałby na miano ulubieńca. Mimo to nie poddaję się i szukam dalej czegoś godnego uwagi, do którego będę wracać regularnie. Dziś chcę Wam przedstawić tusz wydłużająco-podkręcający marki Eveline Cosmetics.




środa, 16 maja 2018

SYNCHROLINE - Terproline - Krem pod oczy uelastyczniająco-ujędrniający

Skóra pod oczami jest delikatna, cienka i wymaga odpowiedniej pielęgnacji, dlatego warto traktować ją z należytym szacunkiem i dobierać do jej potrzeb odpowiednie kosmetyki. Wobec tego jakiś czas temu postanowiłam wypróbować krem uelastyczniająco-ujędrniający z linii Terproline,  o którym dziś chcę Wam napisać kilka słów. Zapraszam do czytania.




sobota, 12 maja 2018

Vita Liberata - Illuminaze Highly Active Complexion Veil | Płynny rozświetlacz w odcieniu Medium

Vita Liberata - któż nie kocha kosmetyków tej marki ? Są doskonałe, o czym nie raz miałam szansę się przekonać. Dlatego kiedy w ofercie pojawiają się wszelkie nowości - bez zastanowienia i zbędnych namysłów robię na nie zaopatrzenie. W końcu nic nie może umknąć mojej uwadze, dlatego dziś na blogu swoją premierę będzie mieć płynny rozświetlacz Illuminaze. Jeśli chcecie się dowiedzieć o nim więcej - zapraszam do dalszej części posta !



piątek, 11 maja 2018

Caudalie Cleaners&Toners - Pianka Oczyszczająca

O marce Caudalie chyba słyszeli już wszyscy, ale z pewnością nie wszyscy mieli okazję bliżej zapoznać się z ich kosmetykami. Mi również było do produktów tej firmy nie po drodze, ale w końcu postanowiłam to zmienić i gdy tylko nadarzyła się okazja - do wirtualnego koszyka trafiła pianka oczyszczająca do twarzy. Czy jest rzeczywiście tak delikatna i zarazem skuteczna w swoim działaniu jak głoszą opinie w sieci ? Zapraszam do czytania ! :)





czwartek, 10 maja 2018

Naturalna pielęgnacja twarzy z Senelle Cosmetics

Moja skóra kocha kosmetyki naturalne, a ostatnio nic tak nie sprawia jej radości jak marka Senelle Cosmetics, którą w ostatnim czasie bardzo chciałam poznać. W końcu się udało i tak o to na początek postanowiłam zaopatrzyć się w 3 produkty z różnych serii. Dziś chcę Wam opowiedzieć o nich nieco więcej, więc kawka w dłoń i ciekawych zapraszam do lektury :)






środa, 9 maja 2018

Only Bio - Micelarny płyn do demakijażu twarzy

Mimo, że latem wykonuję tak naprawdę tylko podstawowy makijaż oczu - płyn micelarny to taki kosmetyk, który obowiązkowo muszę mieć pod ręką. To po niego sięgam w pierwszej kolejności, kiedy chcę wykonać demakijaż. Jednak czy wywiązuje się z powierzonego mu zadania ? Zapraszam do czytania.




poniedziałek, 23 kwietnia 2018

ORLY Top 2 Bottom - Lakier bazowy i ochronny do paznokci 2w1

Częste malowanie paznokci, sprawia że stają się one osłabione i szybciej się niszczą, co odbija się na ich późniejszym wyglądzie. Wobec tego stosowanie bazy pod lakier kolorowy to u mnie konieczność. Ostatnio szukając czegoś godnego uwagi udało mi się trafić w internecie na pozytywne opinie o preparacie podkładowo-nawierzchniowym marki Orly, który ma stanowić zarówno podkład i utrwalacz lakieru kolorowego do paznokci. Długo się nie zastanawiając poczyniłam zamówienie w drogerii www.iperfumy.pl, a dziś chcę Wam opowiedzieć czy produkt był wart zakupu. Zapraszam do czytania. 






czwartek, 19 kwietnia 2018

AVON mark. - Pogrubiająco-modelujący tusz do rzęs Big & Style

Tusz do rzęs jest dla mnie stałym elementem codziennego makijażu. To on sprawia, że rzęsy są podkreślone, zagęszczone i przede wszystkim widoczne. Maskary zmieniają się u mnie dość często, gdyż lubię testować nowości i idąc tą drogą - jednocześnie szukać ideału. Chociaż do tej pory nie udało mi się znaleźć faworyta, z którym trudno byłoby mi się rozstać, chcę Wam przedstawić propozycję od marki Avon, którą w ostatnim czasie miałam przyjemność bliżej poznać - Pogrubiająco-modelujący tusz do rzęs Big&Style. Zapraszam do czytania.



  

środa, 18 kwietnia 2018

Senelle Cosmetics - Rozkwitaj każdą porą roku

Są takie marki, do których wzdycham od bardzo dawna, a jedną z nich jest Senelle Cosmetics, oferująca wyłącznie kosmetyki naturalne, stworzone ze starannie dobranych składników. W moje ręce trafiły ostatnio trzy produkty, o których wkrótce będziecie mogli dowiedzieć się czegoś więcej. Dziś natomiast chcę Wam je co nie co przybliżyć. 




wtorek, 10 kwietnia 2018

TIGI Bed Head Oh Bee Hive! - Suchy szampon | Szybki sposób na odświeżenie włosów

Znacie takie sytuacje, gdy nagle musicie pilnie wyjść, a Wasze włosy nie są pierwszej świeżości ? Jak więc wyjść z twarzą i pokazać się światu, gdy cenicie sobie ładny wygląd, a nie macie czasu na umycie czupryny ? Rozwiązanie jest tylko jedno - suchy szampon ! Chociaż sięgam po takie wynalazki bardzo rzadko, to muszę przyznać że potrafią uratować człowiekowi  życie w podbramkowych sytuacjach. W związku z tym chcę Wam dziś przestawić bardzo dobry, matowy suchy szampon - TIGI Bed Head, na który skusiłam się podczas zamówienia w  drogerii internetowej www.iperfumy.pl ! Zapraszam do czytania.





poniedziałek, 9 kwietnia 2018

Only Bio - Hipoalergiczna pianka do mycia dla dzieci

O skórę dziecka warto dbać już od pierwszego dnia życia. Jako zwolenniczka naturalnej pielęgnacji zawsze staram się wybierać dla mojego synka najlepsze produkty, dlatego postanowiłam wypróbować hipoalergiczną piankę do mycia marki Only Bio. Dziś chcę Wam o niej napisać kilka słów, ciekawych zapraszam do czytania.





piątek, 6 kwietnia 2018

Synchroline - Lipoacid Intensive Przeciwzmarszczkowy krem do twarzy wyrównujący koloryt skóry

To jak dbamy o cerę ma ogromne znaczenie, gdyż niewłaściwa pielęgnacja odbija się na jej wyglądzie. Każda z nas chce wyglądać pięknie, młodo i zachwycać stanem cery dlatego warto wybierać odpowiednie kosmetyki, dostosowane do potrzeb naskórka. Mi ostatnio osiągnąć cel pomaga przeciwzmarszczkowy krem do twarzy wyrównujący koloryt skóry. Za co go polubiłam i czym się charakteryzuje ? O tym już za chwilę.





czwartek, 5 kwietnia 2018

Eveline Cosmetics - Kremowy rozświetlacz do twarzy Kredka Contour Sensation do strobingu

W dzisiejszym poście pragnę przedstawić Wam kolejne kosmetyki marki Eveline - tym razem są to dwa rozświetlacze - w płynie oraz w kredce. Który z nich wypada lepiej, a może obydwa są bardzo dobre ? Kilka słów na ich temat w dalszej części posta, zapraszam :)





poniedziałek, 26 marca 2018

AVON - Trwałe szminki "Moc koloru" Mark. Epic Lip

Całkiem niedawno marka Avon wprowadziła do oferty nowe, odmienione szminki Avon Mark. Epic Lip, które mają charakteryzować się doskonałą pigmentacją, niesamowitą trwałością oraz idealną gładkością. Czy wywiązują się z obietnic producenta i są w stanie zadowolić nawet najbardziej wymagające kobiety ? Zapraszam do dalszej części posta !







czwartek, 22 marca 2018

ARKANA - Acne Out Therapy PRO - Terapia dla skór tłustych, mieszanych i skłonnych do trądziku

Wychodząc na przeciw problemom, z którymi spotykają się posiadaczki skór tłustych, mieszanych i skłonnych do trądziku, marka Arkana stworzyła linię kosmetyków - Acne Out Therapy Pro, której zadaniem jest regulować nadmiar sebum, przeciwdziałać stanom zapalnym, oczyszczać oraz hamować rozwój bakterii, przyczyniających się do powstawania trądziku. Dziś chcę Wam przedstawić dwa kosmetyki, które w ostatnim czasie dane mi było poznać. Jeśli chcecie dowiedzieć się o nich więcej - zapraszam do czytania.

środa, 21 marca 2018

Milk Shake No Frizz - Balsam nawilżający przeciwko puszeniu się włosów

W tym roku postanowiłam sobie, że przyłożę się do pielęgnacji włosów bardziej niż zwykle. Niewątpliwie byłam im to winna po wielu zaniedbaniach jakie im zafundowałam. Poszukując czegoś wyjątkowego w drogerii internetowej www.iperfumy.pl wypatrzyłam nową markę Milk Shake, która od razu wzbudziła moje zainteresowanie. Na początek zdecydowałam się wypróbować balsam nawilżający przeciwko puszeniu się włosów. Czy wywiązuje się z zadania ? Zapraszam do czytania.





wtorek, 20 marca 2018

Eveline Cosmetics - All in One - profesjonalny zestaw do makijażu i stylizacji brwi | Metaliczny cień do powiek w kremie

W dzisiejszym poście pragnę pokazać Wam kolejne nowości od marki Eveline  Cosmetics, które być może mieliście już okazję poznać. Tym razem przyjrzymy się bliżej dwóm ciekawym produktom - profesjonalnemu zestawowi do makijażu i stylizacji brwi oraz cieniu do powiek w kremie. Czy są warte uwagi ? Zapraszam do czytania.





poniedziałek, 19 marca 2018

Zapisuj chwile zapachami - NOWOŚCI AVON - Woda perfumowana EVE Confidence oraz EVE Alluring

Chyba już milion razy wspominałam Wam, że kocham zapachy marki Avon. Co prawda nie wszystkie, ale większość naprawdę mi się podoba. Tym razem marka nie ułatwiła mi wyboru, stworzyła dwie cudowne wody perfumowane, które pokochają fanki słodkich kompozycji zapachowych. Dziś chcę Wam przedstawić nową kolekcję perfum z linii EVE - Confidence oraz Alluring. Zapraszam do lektury.




środa, 14 marca 2018

Przywitaj wiosnę z Rosegal - mini przegląd butów i torebek

Chyba każdy z nas z niecierpliwością czeka na nadejście wiosny, ale nie deszczowej, wietrznej i pochmurnej, lecz pełnej słońca, bezchmurnego nieba i letniego powiewu wiatru. Ajj... ale się rozmarzyłam, w takich momentach od razu mam ochotę pochować całą zimową odzież na dnie szafy, by móc sięgać tylko po tą letnią część garderoby. Ale wracając do tematu posta... Dziś chciałabym Wam pokazać kilka wiosennych rzeczy z kategorii torebek i butów, z którymi chętnie przywitałabym nadejście wiosny.  






poniedziałek, 12 marca 2018

Avon Planet Spa - Odżywcze masło do ciała

Wiosna zbliża się malutkimi kroczkami, serwując nam z tygodnia na tydzień coraz ładniejszą pogodę. Słońce częściej zagląda przez okna do mego domu, wprawiając mnie w optymistyczny nastrój. Wiosna to dla mnie też czas zmian i sygnał na zmianę pielęgnacji, jednak zanim to uczynię i sięgnę po lżejsze kosmetyki pielęgnacyjne, pragnę przestawić Wam odżywczo-naiwlżające masło do ciała marki Avon, którym z pewnością Warto się zainteresować. Zapraszam do czytania.






wtorek, 6 marca 2018

Dwa dobre eyelinery od Eveline Cosmetics - Celebrities i ART MAKE-UP

Kreska na powiece towarzyszy mi niemal każdego dnia, a dobry eyeliner stanowi podstawę mojego makijażu. Do tej pory kreskę wykonywałam ciemnobrązowym cieniem do powiek, ale to się zmieniło odkąd trafiłam na dwa dobre eyelinery w przystępnych cenach w ofercie marki Eveline Cosmetics. Chcecie dowiedzieć się więcej ? To zapraszam do czytania.




czwartek, 1 marca 2018

Rosegal - Poszewki z ananasami, Gwiezdna pościel i beżowy sweter

Rosegal to jeden z takich sklepów zagranicznych, do których lubię wracać. Często znajduję w nim rzeczy dobrej jakości i mało kiedy zdarza się, by trafił mi się jakiś bubel. W związku z tym chcę Wam dziś pokazać kolejne zamówienie, jakie ostatnio do mnie trafiło. Czy i tym razem jestem z niego zadowolona ? Zapraszam po odpowiedź do dalszej części posta.







piątek, 23 lutego 2018

NIVEA Pure & Natural - Dezodorant w sprayu bez soli aluminium

Antyperspirant to jeden z takich produktów, którego używam codziennie. Nie oczekuję od niego zbyt wiele - ma po prostu ładnie pachnieć i dawać pełną ochronę przed poceniem się przynajmniej na 8h nawet w upalne dni. Ostatnio też zaczęłam zwracać uwagę, by nie zawierał soli aluminium i na początek postanowiłam wypróbować dezodorant w sprayu marki Nivea z linii Pure&Natural, który znalazłam w drogerii internetowej www.iperfumy.pl by Notino. Czy okazał się skuteczny ? Zapraszam do czytania.




czwartek, 22 lutego 2018

Avon True Colour - Kryjący podkład adaptujący SPF15

Dla wielu kobiet podkład to kosmetyk niezbędny, ale znalezienie tego idealnego to wcale nie łatwa sprawa. Firmy kosmetyczne nie ułatwiają nam tego zadania, bowiem co rusz wypuszczają na rynek nowości, kusząc Nas różnymi obietnicami. Co oferuje kryjący podkład adaptujący marki Avon i czego możemy się po nim spodziewać ? Chcecie się dowiedzieć ? To zapraszam do czytania.






wtorek, 20 lutego 2018

Eveline Cosmetics - Skoncentrowana odżywka do paznokci wrażliwych z kwarcem 8w1

Był taki czas, że odżywki marki Eveline Cosmetics kupowałam namiętnie, bo bardzo służyły moim paznokciom i pomagały doprowadzić mi je do ładu. Jednak potem, zrobiło się głośno o zawartości w nich formaldehydu, a że dla mnie liczy się bezpieczeństwo i wolę dmuchać na zimne - postanowiłam je odstawić. Nawet nie wiecie jaka była moja radość, gdy marka wypuściła odżywkę bez zawartości tej szkodliwej substancji, a dowodem na to jest skoncentrowana odzywka do paznokci z kwarcem, o której dziś chcę Wam co nie co opowiedzieć. Czy jest skuteczna ? Zapraszam do czytania.





niedziela, 18 lutego 2018

Happiness Boutique - Bransoletka z serduszkami

Kocham minimalistyczną biżuterię i chociaż zakładam ją tylko od święta - zawsze znajdzie się w mojej szkatułce miejsce na coś nowego. Mam kilka ulubionych sklepów on-line w których zawsze znajdę dla siebie coś ciekawego, a jednym z nich jest właśnie Happiness Boutique. Wymarzony model bransoletki znalazłam niemalże od razu i dziś chciałabym Wam ją zaprezentować. Ciekawi ? To zapraszam do czytania.





środa, 14 lutego 2018

Maybelline - Pogrubiający tusz do rzęs Lash Sensational

Tusze do rzęs to chyba najczęściej stosowane produkty przez kobiecą społeczność. Która z nas ich nie używa ? Czy są tu w ogóle takie Panie ? Gdy firma Maybelline wypuściła na rynek kosmetyczny Lash Sensational byłam bardzo ciekawa czy okaże się lepszy od żółtej maskary Colossal. Musiałam więc go wypróbować i przy najbliższej okazji zamówiłam w drogerii internetowej www.iperfumy.pl Czy będzie z tego miłość i komu poleciłabym ten tusz ? Zapraszam do czytania.





wtorek, 13 lutego 2018

Avon - Świąteczne płyny do kąpieli - Jabłko z cynamonem oraz Owoce Jagodowe

Nic tak nie uspokaja i nie relaksuje mnie wieczorem jak długi pobyt w wannie wypełnionej gorącą wodą z dużą ilością piany. Jednak, by w pełni czerpać radość z kąpieli zawsze potrzeba zabrać ze sobą jakiegoś towarzysza - i nie, nie mam tutaj na myśli faceta, lecz płyny do kąpieli. Dziś chcę Wam przedstawić dwóch gagatków marki Avon, którzy nie dość że pięknie wyglądają to jeszcze kuszą zapachami. Zapraszam do czytania.





poniedziałek, 12 lutego 2018

AVON Care - Kokosowa pielęgnacja - krem do ciała, twarzy i rąk oraz mleczko do mycia ciała

Nie wiem czy pamiętacie, ale jakiś czas temu pokazywałam Wam na Instatories nowości, jakie pojawiły się w ofercie marki Avon. Mowa tutaj o kokosowej serii, w skład której wchodzą 4 kosmetyki. Dziś chcę Wam opowiedzieć o trzech z nich. :) Zainteresowani ? To zapraszam do czytania. :)





piątek, 9 lutego 2018

Eveline Cosmetics - Pomadki do ust AQUA TREND Red 820, AQUA METALLIC 805 | Błyszczyk do ust - All in ONE

Całkiem niedawno zaopatrzyłam się w kilka nowości marki Eveline Cosmetics i od razu pomyślałam, że podzielę się z Wami opinią na ich temat. Na początek zdecydowałam się pokazać Wam dwie pomadki do ust oraz błyszczyk. Czy są warte poznania ?